Logo Centre d’informació TransMet

02/7/2020 16:26
Primer de tot destacar que l’ATM ha engegat des d’ahir el procediment de compensació dels títols integrats no utilitzats durant el confinament. Hi ha dos supòsits: per a les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març, en passar-lo per la validadora, aquesta amplia automàticament la caducitat. Les persones que sí hagin utilitzat el títol alguna vegada durant l’estat d’alarma, han de fer una sol·licitud telemàtica.

Teniu tota la informació al web www.compensacions.atm.cat i suport d’atenció telefònica al 93.120.53.30

Pel que fa a l’estat del transport públic ,en aquests moments hem d’advertir als usuaris de Rodalies de Catalunya que, per la incidència tècnica d’un tren a l’estació Arc de Triomf, els trens de les línies R3 i R4 circulen amb retards que poden superar puntualment els 30 minuts,

Sense deixar Rodalies de Catalunya, informar als usuaris de que, en aquests moments, a la línia R1, derivat d’un atropellament, no hi ha circulació de trens entre les estacions de Sant Pol de Mar i Calella, habilitat però, servei alternatiu per carretera. També informar que la línia acumula retards que poden superar els 45 minuts.

La resta de línies de Rodalies de Catalunya, però, així com metro, autobusos, tramvies i Ferrocarrils de la Generalitat funcionen amb normalitat a l’àrea metropolitana de Barcelona, segons ens informen els diferents operadors.

Més informació estat del servei:

  • TMB
  • FGC
  • Rodalies de Catalunya
  • TRAM
  • TRAM